Proiectele noastre

In cursul anului 2015, ne-am implicat in mai multe proiecte care si-au propus trainning-uri oferite somerilor, persoanelor defavorizate si nu in ultimul rand studentilor.

Pentru a va contura o imagine concreta cu privire la activitatea noastra, va invitam sa consultati lista proiectelor in care echipa Tiger Security a fost implicata atat in calitate de Solicitant cat si ca Partener.

“Sinergia zonelor fost industrializate pentru combaterea somajului si cresterea capacitatii ocuparii pe cont propriu a persoanelor vulnerabile – INAPOI LA MUNCA!”

Obiectivul general al proiectului: 

Combaterea somajului si a inactivitatii prin masuri de ocupare cu caracter activ, preventiv, inovativ si flexibil, prin atragerea, facilitarea integrarii si mentinerea pe piata muncii a persoanelor in cautarea unui loc de munca si a somerilor din regiunile Sud-Munteania, Sud-Est si Nord-Est, foste zone industrializate si defavorizate, in vederea cresterii ratei de ocupare ca urmare a facilitarii accesului la educatie, servicii integrate de informare, asistenta, consiliere, orientare, FPC (instruire in vederea accesului pe piata muncii), mediere, instruire formala, competente antreprenoriale, prin metode inovative, ce promoveaza ocuparea pe cont propriu, precum si cresterea nivelului de angajabilitate, cu accent pe stimularea ocuparii somerilor tineri, a somerilor varstnici si a somerilor de lunga durata.


Asigurarea dezvoltarii profesionale pentru tinerii de maine – Un pas spre viitor!″

Obiectivul general al proiectului: 

Crearea unui parteneriat performant între mediul academic și angajatori, cu scopul dobândirii, dezvoltării cunoștințelor și a aptitudinilor de muncă ale studentilor pentru facilitarea unei inserții optime a acestora pe piața muncii.

Prin acest parteneriat se asigura dezvoltarea resurselor umane pentru integrarea durabilitatii pe piata muncii, care se realizeaza prin promovarea invatarii pe tot parcursul vietii pentru dobandirea cunostintelor si dezvoltarea aptitudinilor de munca a cel putin 160 de studenti inmatriculati in sistemul national de invatamant (licenta sau master), din cadrul universitatilor din Bucuresti.

Indeplinirea acestui obiectiv va genera un efect pozitiv pe term lung asupra grupului tinta dar si a comunitatii din care grupul tinta face parte pentruca in cadrul proiectului se asigura participarea la stagii de practica, dar si la servicii profesionale de consiliere si orientare in cariera, in vederea facilitarii tranzitiei de la scoala la un loc de munca.


Pentru perioada 2016 – 2020, ne-am propus sa ne implicam in cat mai multe proiecte, astfel incat Romania sa devina mult mai competitiva. In acest sens, vrem sa lansam pe site-ul nostru ANUNTUL pentru SELECTIE PARTENERI PROIECT REGIUNEA SUD-EST/NORD-VEST, Axa prioritara 3.


Incepand din cursul anului 2018, implementam “Fereastra catre un viitor mai bun pe piata muncii” Cod proiect 121709, proiect care se adreseaza in special zonei de sud a tarii noastre si care urmeaza a fi implementat in judetele Calarasi, Giurgiu, Teleorman, Arges, Prahova si Ialomita.

Mai jos prezentam achizitiile pe care le ocazionam in cadrul proiectului:

Inchiriere autoturism 

Inchiriere autoturism - Anunt achizitie directa Inchiriere autoturism - Caiet de Sarcini Inchiriere autoturism - Formulare masina Inchiriere autoturism - Draft Contract

Materiale consumabile si papetarie 

Materiale consumabile si papetarie - Anunt achizitie directa Materiale consumabile si papetarie - Caiet de Sarcini Materiale consumabile si papetarie - Formulare papetarie Materiale consumabile si papetarie - Model Contract

Echipamente IT 

Echipamente IT - Anunt IT Echipamente IT - Caiet Sarcini IT Echipamente IT - Formulare Echipamente IT Echipamente IT - Draft Contract Echipamente IT

Platforma Formare Profesionala

Caiet Sarcini - Platforma Formare Profesionala Anunt Achizitie - Platforma Formare Profesionala

Servicii Închirere Spatiu Cursuri Formare Profesionala Si Consiliere

03_CS_spatiu

04_Anunt Achizitie directa_spatiu

05_Formulare_spatiu


In cursul anului 2019, Tiger Security Services SA a demarat un nou proiect intitulat ”Competente superioare pentru angajatii din regiunea Centru” Cod proiect 128236, finanţat în cadrul Programului Operațional Capital Uman, având ca beneficiar Tiger Security Services S.A. Mai jos puteti vizualiza licitatiile pentru achizitii ocazionate in cadrul proiectului prezentat:

Inchiriere auto

2019. 01_Referat_masina

2019 02_Nota_masina

2019 03_CS_masina

2019 04_Anunt Achizitie directa masina

2019 05_Formulare_masina

2019 06_Contract_inch_masina_draft


Achizitie Scaune sala curs

01. Scaune. Anunt Achizitie directa

02. Scaune. Contract scaune – Draft

03. Scaune. CS_scaune

04. Scaune. Formulare_scaune sala curs


Achizitie Pachete Cursanti

01. Pachete Cursanti. Anunt Achizitie directa

02. Pachete cursanti. Anunt de licitatie

03. Pachete cursanti. Caiet Sarcini


Achizitie Materiale Promotionale

01, Materiale Promotionale, Anunt Achizitie directa

02, Materiale Promotionale, Anunt de licitatie

03, Materiale Promotionale, CS_materiale promotionale

04, Materiale Promotionale, Model contract materiale promotionale


Achizitie servicii formare profesionala continua – in cadrul proiectului ”Fereastra catre un viitor mai bun pe piata muncii” Cod proiect: 121709.

03_FPC_CS_fpc

04_FPC_Anunt Achizitie directa

05_FPC_Formulare_fpc

06_FPC_Contract_fpc_draft


INSCRIERE LA CONCURS SELECTIE PLANURI DE AFACERI
Primaria Comunei Valea Ierii implementeaza in parteneriat cu Scoala Gimnaziala Valea Ierii, Fundatia Millenium, Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania Filiala Cluj si Tiger Security Services S.A. proiectul ”Servicii integrate inteligente pentru reducerea numărului de persoane marginalizate din comuna Valea Ierii, județ Cluj”. Scopul proiectului il constituie furnizarea unui pachet integrat de masuri de sprijin pentru comunitatea marginalizata din comuna Valea Ierii, judetul Cluj, in vederea reducerii numarului de persoane aflate in excluziune sociala si risc de saracie.
In cadrul proiectului au fost organizate cursuri gratuite de competente antreprenoriale pentru un numar de 50 persoane cu domiciliul / resedinta in Comuna Valea Ierii.
Toti absolventii acestor cursuri sunt invitati sa participe la concursul de planuri de afaceri in urma caruia vor fi selectate si finantate un numar de 30 afaceri in valoare de 113.500 lei / afacere.
Calendarul concursului
15 iunie 2020 – 03 iulie 2020 ora 17.00 – perioada depunere planuri de afaceri.
06 iulie 2020 – 17 iulie 2020 perioada verificare planuri de catre comisie
20 iulie 2020 – comunicare rezultate
21 iulie 2020 – 23 iulie 2020 ora 17.00 – depunere contestatii
27 iulie 2020 – comunicare rezultate finale

Pentru detalii suplimentare va invitam sa descarcati Metodologie planuri afaceri
in cadrul proiectului ”Servicii integrate inteligente pentru reducerea numărului de persoane marginalizate din comuna Valea Ierii, județ Cluj” si Anuntul de organizare a Concursului, disponibile mai jos: 

01.1. Comunicat concurs antreprenoriat

02.1. Metodologie plan afaceri partea 1

03.1. Metodologie planuri afaceri partea 2

Cu stima,

Echipa Tiger Security