Proiectele noastre


In cursul anului 2015, ne-am implicat in mai multe proiecte care si-au propus trainning-uri oferite somerilor, persoanelor defavorizate si nu in ultimul rand studentilor.

Pentru a va contura o imagine concreta cu privire la activitatea noastra, va invitam sa consultati lista proiectelor in care echipa Tiger Security a fost implicata atat in calitate de Solicitant cat si ca Partener.

“Sinergia zonelor fost industrializate pentru combaterea somajului si cresterea capacitatii ocuparii pe cont propriu a persoanelor vulnerabile – INAPOI LA MUNCA!”

Obiectivul general al proiectului: 

Combaterea somajului si a inactivitatii prin masuri de ocupare cu caracter activ, preventiv, inovativ si flexibil, prin atragerea, facilitarea integrarii si mentinerea pe piata muncii a persoanelor in cautarea unui loc de munca si a somerilor din regiunile Sud-Munteania, Sud-Est si Nord-Est, foste zone industrializate si defavorizate, in vederea cresterii ratei de ocupare ca urmare a facilitarii accesului la educatie, servicii integrate de informare, asistenta, consiliere, orientare, FPC (instruire in vederea accesului pe piata muncii), mediere, instruire formala, competente antreprenoriale, prin metode inovative, ce promoveaza ocuparea pe cont propriu, precum si cresterea nivelului de angajabilitate, cu accent pe stimularea ocuparii somerilor tineri, a somerilor varstnici si a somerilor de lunga durata.


Incepand din luna martie 2017, Tiger Security organizeaza un nou Curs de calificare in meseria de Lucrator in Electornica si Automatizari. Pentru mai multe detalii apasa aici.


Asigurarea dezvoltarii profesionale pentru tinerii de maine – Un pas spre viitor!″

Obiectivul general al proiectului: 

Crearea unui parteneriat performant între mediul academic și angajatori, cu scopul dobândirii, dezvoltării cunoștințelor și a aptitudinilor de muncă ale studentilor pentru facilitarea unei inserții optime a acestora pe piața muncii.

Prin acest parteneriat se asigura dezvoltarea resurselor umane pentru integrarea durabilitatii pe piata muncii, care se realizeaza prin promovarea invatarii pe tot parcursul vietii pentru dobandirea cunostintelor si dezvoltarea aptitudinilor de munca a cel putin 160 de studenti inmatriculati in sistemul national de invatamant (licenta sau master), din cadrul universitatilor din Bucuresti.

Indeplinirea acestui obiectiv va genera un efect pozitiv pe term lung asupra grupului tinta dar si a comunitatii din care grupul tinta face parte pentruca in cadrul proiectului se asigura participarea la stagii de practica, dar si la servicii profesionale de consiliere si orientare in cariera, in vederea facilitarii tranzitiei de la scoala la un loc de munca.


Pentru perioada 2016 – 2020, ne-am propus sa ne implicam in cat mai multe proiecte, astfel incat Romania sa devina mult mai competitiva. In acest sens, vrem sa lansam pe site-ul nostru ANUNTUL pentru SELECTIE PARTENERI PROIECT REGIUNEA SUD-EST/NORD-VEST, Axa prioritara 3, anunt pe care il puteti vizualiza aici.

Echipa Tiger Security