Transport valori

Tiger_080710_180349Transportul de valori este asigurat de Tiger Security, cu autospeciale blindate, ce deţin încastrate în structura de rezistenţă cutii de valori. Toate autoturismele de transport valori au instalate sisteme de urmarire prin GPS.

Agenţii de transport valori sunt special antrenati pentru astfel de servicii şi au în dotare armament de foc, conform legislaţiei în vigoare.

Tiger_080710_143146În mod uzual, se stabilesc trei rute pentru realizarea transportului propriu-zis, stabilite de comun acord împreuna cu beneficiarul activităţii. Întregul traseu va fi escortat de maşini de intervenţie.

Autospeciale blindate au în dotare: două compartimente blindate, ecluza şi seiful, rafturi în zona seifului, alarma acustica şi optică, camera video şi monitorul de bord, GPS, statia radio emisie-recepţie cu frecvenţă proprie, închideri speciale suplimentare, vizetă blindata pe usa culisantă.

Maşinile ce deţin cutii de valori au următoarele componente: caseta de valori încorporată în structura autovehicolului, geamuri prevazute cu folie antiefractie, sistem închidere centralizată, sistem de navigaţie, sistem de localizare GPS şi statie emisie – recepţie conectate în permanenţă la Dispeceratul Tiger Security.